DESPRE MINE

 

Am 33 de ani, nascut in 1983, in Bucuresti.

Sunt antrenor personal de fitness si tehnician nutritionist, cu o experienta practica de peste 10 ani in aceste domenii.

 

Fost sportiv de performanta, am practicat baschetul de mic, timp de 13 ani, dar am fost nevoit sa ma retrag dintr-o cariera foarte promitatoare in baschet din cauza unei nefericite accidentari. Tot raul spre bine pentru ca astfel, am putut sa ma dedic in totalitate carierei pe care mi-am dorit-o dintotdeauna in fitness si nutritie, pentru a educa si ajuta oamenii sa adopte un stil de viata sanatos si echilibrat.

Nenumaratele diplome obtinute ca urmare a cursurilor urmate atat pe plan intern cat si international, m-au ajutat sa ma perfectionez, dar acestea nu ar fi valorat prea mult, fara o implicare totala si continua pentru a asimila cat mai multe informatii in aceste domenii foarte vaste, aflate intr-o continua evolutie. Aplicand mereu si verificand la nivel practic ce am invatat, am ajuns sa-mi dezvolt propriul stil, combinand acele informatii care s-au dovedit in timp a da cele mai bune rezultate.

 

Fitness-ul face parte din viata mea de cand ma stiu; am inceput pe la 8-9 ani sa fac exercitii acasa cu greutatea corpului, apoi am primit un set de gantere si un extensor si fara sa realizez catusi de putin atunci, deja ma antrenam in stilul pe care il promovez acum, functional fitness.

Am pornit pe acest drum ca antrenor de fitness in sala, apoi am inceput sa merg dintr-o sala in alta in functie de preferintele celor pe care ii antrenam, ajungand ca in prezent sa imi desfasor activitatea exclusiv la domiciliul clientilor. Am ajuns in acest punct in mod natural, trecand prin toate etapele si realizand in timp ca antrenamentul acasa este de departe cea mai buna varianta avand nenumarate beneficii, despre care puteti citi pe larg la rubrica Servicii.

 

Sunt unul dintre putinii, daca nu chiar singurul antrenor personal din Romania care isi ofera serviciile exclusiv pentru antrenament la domiciliul clientului, astfel ca in toti acesti ani de experienta acumulata am ajuns sa-mi perfectionez foarte mult tehnica folosita. Nu este suficient sa fii un bun antrenor de fitness clasic pentru a putea realiza un antrenament acasa eficient, fiind exercitii si accesorii specifice pe care mai rar le intalnim in salile de fitness unde in proportie covarsitoare se pune accentul pe aparate. In ultimii ani insa, am observat in salile de top din Bucuresti, ca spatiul dedicat antrenamentului functional  castiga din ce in ce mai mult teren, tot mai multi antrenori realizand ca fitness-ul functional este cea mai buna solutie pentru clientii lor.

 

Pentru a intelege mai bine despre ce presupune acest tip de antrenament, am realizat cateva montaje video din antrenamentele mele, pe care va invit sa le urmariti aici.