SERVICII

 

Antrenamentul la domiciliu pe care il predau, se bazeaza pe fitness-ul functional in regim de circuit HIIT (pe intervale de intensitate ridicata). Acest tip de antrenament exclude tot ce inseamna aparatura clasica de fitness la care nu faci decat sa izolezi cate o grupa de muschi pe aparat existand zero functionalitate. De asemenea, pun foarte mult accent atat pe incalzire, cat si pe recuperare dupa efort, prin miscari de stretching dinamic si static, etape care de multe ori sunt tratate cu superficialitate sau ignorate total.

 

Tot mai mult se observa tendinta si la noi, ca in cluburile de fitness respectabile, cu background international, sa se aloce un spatiu din ce in ce mai amplu pentru fitness-ul functional. De regula, in acest spatiu isi desfasoara mare parte din activitate antrenorii personali cu clientii lor. Din ce in ce mai putin veti vedea antrenori clasici de fitness pe aparate care nu fac altceva decat sa schimbe greutatile si sa numere repetarile clientului sau sa-i spuna cate minute sa alerge pe banda.

 

In cea mai mare parte, antrenamentul functional se realizeaza cu exercitii cu greutatea corpului si greutati libere mici (gantere, bare, kettlebells, saci de nisip, mingi medicinale) si alte accesorii specifice precum: TRX, cabluri si benzi elastice, bosu ball, fitball etc. Acest tip de antrenament s-a demonstrat ca reprezinta cea mai eficienta forma de antrenament pentru slabire, tonifiere musculara si dezvoltarea calitatilor motrice inclusiv pentru sportivii de performanta. Pentru ce sa aveti nevoie de salile de fitness ultra aglomerate in care spatiul alocat antrenamentului functional este foarte limitat si dotarile lasa si ele mult de dorit cand puteti apela la un antrenor specializat pe acest domeniu care sa vina la dumneavoastra acasa cu tot ce e nevoie si sa va antreneze mult mai intens si mai eficient ca la sala?

 

Acesta este cu siguranta antrenamentul viitorului, iar in lumea aglomerata si aflata in mare viteza in care traim si in care fiecare minut conteaza, eficienta cu care iti folosesti timpul este foarte importanta. Fitness-ul functional se poate aplica foarte bine la domiciliu, prin urmare veti vedea ca in cativa ani, numarul oamenilor care se vor antrena acasa in acest fel va exploda si evident si necesitatea unui antrenor personal dispus sa se deplaseze la fiecare client in parte.

 

Daca vrei sa ai parte de cel mai bun tip de antrenament, sa fii sigur ca antrenorul tau personal stie ce face si sa-ti eficientizezi la maxim timpul, apeleaza cu incredere la serviciile mele. Vei beneficia, pe langa antrenament si de pregatirea mea la fel de riguroasa si in domeniul nutritiei, pentru ca fitness-ul fara o alimentatie adecvata nu este suficient. Astfel, ofer consultanta si dieta personalizata gratuit pentru toate pachetele de antrenament de minim 12 sedinte/luna. Aici intra si consultanta si recomandari in ceea ce priveste suplimentele nutritive care va pot fi si ele de un real ajutor.

AVANTAJELE ANTRENAMENTULUI ACASA

 

CEA MAI EFICIENTA METODA DE ANTRENAMENT FITNESS – HIIT Functional Training

TIMP SALVAT – nu stai in trafic sa ajungi la sala si inapoi acasa

STRES ELIMINAT – nu te calci pe picioare cu toata lumea in salile de fitness super aglomerate

CONFORT MAXIM – unde te poti simti mai bine si mai in largul tau decat acasa?

BONUS – consultanta si plan de nutritie personalizat gratuit